وضعيت صنايع‌دستي از نگاه کميته قيمت گذاري صادرات گذشت

تهمينه دانيالي در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر اظهار داشت:‌ امروز امکان بازديد اعضاء کميته قيمت گذاري کالاهاي صادراتي را از تعدادي کارگاه صنايع‌‌دستي واقع در استان اصفهان فراهم کرديم.

وي با اشاره به اينکه اعضاء‌ اين کميته متشکل از دستگاه‌ها و سازمان‌هايي هستند که در بحث صادرات کالاهاي مختلف نقش دارند، اظهار داشت: اعضاء اين کميته از وزارت صنايع‌ و معادن، گمرک جمهوري اسلامي ايران، سازمان توسعه و تجارت هستند.

معاون صنايع‌دستي ادامه داد: طي مذاکره‌اي که معاونت صنايع‌دستي کشور با مدير عامل گمرک جمهوري اسلامي داشته است، امکان اين بازديد فراهم شد.

دانيالي افزود: در مذاکرات اخير تصميم گرفتيم کارشناساني که در بخش صادرات اقلام و توليدات صنايع‌دستي فعاليت مي‌کنند، با هنرهاي سنتي و صنايع‌‌دستي اصيل و بومي کشورمان آشنا شوند.

وي تأکيد کرد:‌ قيمت گذاري بر روي اقلام و توليدات صنايع‌دستي توسط کارشناسان بخش‌هاي مختلف صورت مي‌گيرد که نا آشنايي آن‌ها با نحوه توليد و عرضه اين محصولات آسيب رسان خواهد بود.

اين مقام مسئول با بيان اينکه به تازگي معاونت صنايع‌دستي موفق شده در ارتباط با گمرک بخشي از موانع موجود را از ميان بردارد، گفت: ‌اختصاص رديف‌هاي فرعي هشت رقمي به 16 گروه کالايي صنايع‌دستي در کتاب مقررات صادرات و واردات صنايع‌دستي يکي از اين موفقيت‌ها است.

معاون صنايع‌دستي کشورمان در ادامه اظهار داشت‌: با لحاظ شدن ساير گروه‌هاي کالايي صنايع‌دستي در صادرات اين اقلام بيش از پيش لازم است که کارشناسان کميته قيمت گذاري با اين اقلام آشنا باشند.

تهمينه دانيالي اضافه کرد:‌ امروز اين گروه کارشناسي از کارگاه‌هاي خاتم، پارچه قلمکار، مينا کاري و فيروزه کوبي واقع در استان اصفهان بازديد کردند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389040940